Gör så här. Börja med pajskalet. Dela smöret i bitar och lägg det tillsammans med mjölet i en skål. Arbeta degen tills den blir smulig, tillsätt kvarg, fond och salt
Blanda in en bunke mjöl, florsocker och vaniljsocker. Lägg smör, socker och vatten i en kastrull. Det ska smälta ihop och låt det sedan koka max 2 minuter
Idag skulle det ha blivit sol, men den lyste med sin frånvaro. Men vad gör det, man kan ha kul ute ändå och passa på att åka pulka i de små backar som finns i närheten… de räckte åt Millian och Milton
Tryffel är en sån smak som jag bara kan få dille på. gott i omelett. i sås. och främst av allt i pastasås. Bjöd på denna pasta när vininnorna var hos mig sist
Alltså vilken påskledighet vi har. Vi njuter av lugna lediga dagar i solen och äter en massa gott. Kanske lite väl mycket, men det får vi ändra på när vardagen är här igen