Paj, en något bortglömd kategori bland maträtter men ack så gott. Det är också en perfekt maträtt för att ta hand om antingen rester eller snuttar av grönsaker, ost eller annat som blivit över från ett annat tillfälle
Sätt ugnen på 200 grader. Pensla filéerna med honung. Skär paprika och rödlök i bitar och lägg dem tillsammans med cocktailtomaterna i en ugnsfast form och häll på olivolja
Squash- och tomatgratäng. Igår plockade jag ytterligare fyra stora squashar från trädgården. Det är riktigt praktiskt att alltid ha squash hemma, för det går att laga så mycket olika mat med dem
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Här kommer receptet på pastasalladen som vi hade till den italienska buffén. Andra recept som vi hade till buffé hittar du nedan genom att klicka på namnet
Kommer ni ihåg de där pizzabullarna vi skrev om förra måndagen. Dom med bacon, svamp och ost. Om man nu inte vill stoppa bacon i dom bullarna, av en eller annan anledning, så ska det inte hindra bullbaket alls, nej då
Sötpotatis ger mycket smak till maträtter och jag vet att alla inte gillar den söta smaken den har. Om man vill kan man i denna soppa byta ut sötpotatisen till vanlig potatis
Idag är det återigen Pers tur att dela med sig av ett recept. Just nu har jag mycket gott på lut, så förhoppningsvis kanske jag lyckas inspirera till en och annan stund i köket framöver
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
Andra advent och dags att tända nästa adventsljus i väntan på julen. Efter förra helgens fikafrosseri tänkte jag ta det lite lugnt med adventsfikandet den här helgen