Fiskgratäng med ost och örter 1. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop grädden, fonden och riven ost och krydda med salt, peppar, oregano och lite riven basilika Tasteline
Biffstek med Per Morberg... Vi var flera som delade och det gick åt snabbt kan jag lova men jag fick mina två flaskor av Per Mobergs nya vin som lanserades för en dryg vecka sedan Linas mat - hemma och på resande fot...
Kallrörd smörkräm Rör det rumsvarma smöret mjukt. Blanda det med florsocker, äggulor och vanillinsocker till en jämn kräm Matklubben.nu
Morot- & Pumpasoppa med Rosmarin & Fetaost God Morgon. Näst sista dagen i 2012, vad tänker ni hitta på. Jag och mannen ska ut på långpromenad, vi behöver verkligen röra på oss efter all julmat Gabriella´s MAT
Halsbrännan försvann – Ät rätt kost Expressen och den andra artikeln blev större än jag trodde *ler* Men tråkigt att de inte tog de nya bilderna som de var här och fotade KarlZon's