Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Sätt ugnen på 180°. Skär torsken i 4 bitar och lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Riv ost och blanda med senap, grädde och finhackad gräslök
Fisk & skaldjur. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan
Äter lax (och fisk) allt för sällan vilket är dumt då hela familjen faktiskt älskar fisk. Behöver ni lite tips på olika fiskrätter så kan ni klicka på "fisketiketten" i högermeny (eller följ länken)
fiskfond. Lägg fisken i ett lager i en ugnsform (eller flera om du har mycket fisk). Låt koka upp, tillsätt lite maizena och låt såsen bli rätt så tjock, när sedan fisken är klar tar du lite av den buljongen som blivit i botten och tillsätter tills såsen får rätt konsistens för dig