800 g
g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben
100 g
g ost, vällagrad ost, vällagrad
1 msk
msk senap, grov senap, grov
2 msk
msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde
2 msk
msk gräslök, färsk gräslök, färsk
0 salt
och peppar salt och peppar
10 st
st körsbärstomat körsbärstomat
1 msk
msk basilka, färsk basilka, färsk
0 olivolja
olivolja
0 bröd
bröd
Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g ost, vällagrad ost, vällagrad 1 msk msk senap, grov senap, grov 2 msk msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde 2 msk msk gräslök, färsk gräslök, färsk 0 salt och peppar salt och peppar Tomaterna 10 st st körsbärstomat körsbärstomat 1 msk msk basilka, färsk basilka, färsk 0 salt och peppar salt och peppar 0 olivolja olivolja Servera med 0 bröd bröd
Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
Gör snabb auberginegratäng Tisdagsfisk med räkor Ingredienser 4 portioner 600 g torsk eller valfri fisk, fryst fiskblock 100 g fetaost 100 g kräftstjärtar eller räkor, utan skal 6 soltorkade tomater, finhackade 2 msk ajvar relish 2–3 dl vispgrädde eller crème fraiche ½ dl dill, finhackad salt och peppar Gör så här Skär fisken i portionsbitar. 600 g torsk
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.