Det börjar klia i halsen och killa i näsan och jag tänker INTE bli förkyld nu. Så efter jobbet idag åkte jag och handlade ingredienser till bästa " mota Olle i grind"-medicinen
Eftersom Leif nu har kommit hem efter en jobbarvecka står det återigen grillat på kvällens meny. Till det grillade köttet äter vi en jordgubbs- och mozzarellasallad och pasta
Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Kanelbullens dag. Jag har redan tryckt i mig en kanelbulle gjord på surdeg här på jobbet. Så gott. Här kommer tips på recept där man inte behöver använda jäst
Tina fisken om den är fryst. Blanda salt och socker med vattnet och rör om så att det löser sig. Lägg fisken i saltlagen, låt den ligga i lagen ca 12 timmar