Bred ut tomatsås och fördela ost (ca 100 gram), oregano och skinka över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 120 g Rökt Skinka
Strö över den strimlade skinkan och den rivna osten och strö över oregano. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över oregano innan de gräddas i 225°C i 12-15 minuter. 200 g rökt skinka
Men innan jag slår upp böckerna tänkte jag dela med mig av ett surdegsrecept, denna gång blev det pizzabullarmed soltorkad tomat, lufttorkad skinka och mozzarella
Här har jag uppdaterat mitt gamla inlägg "pizzabullar" med lite fräschare bilder. Sen tycker jag att man inte ska snåla med osten, jag använder gott om ost både i fyllningen och på toppen
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Dessa bullar åker med på våran utflykt i morgon som mellanmål till både barnen och till oss vuxna
Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
(Använder du olja - värm upp den tillsammans med mjölken tills den är fingervarm). I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar
Bred på tomatsås, toppa med riven ost och strimlad skinka. Han blev också nöjd när jag meddelade att han kan ta för sig av bullarna när han kommer hem från skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.