Filé mignon black and white 500 g oxfilé. 500 g fläskfilé 500 g oxfilé Smör till stekning Flingsalt nymald svartpeppar. Tryffelsås. Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud såsen ca 20 min, red med mjöl och vatten www.koket.se
Filé mignon med choronsås, rostade morötter och konfiterad lök Filé mignon300 g oxfilé 1 klyfta vitlök smör matolja salt peppar. Choronsås1 msk tomatpuré 1 tsk matolja 0,5 kruka färsk dragon 1 dl vatten 0,5 dl rödvinsvinäger 5 svartpepparkorn 2 äggulor 250 g smör 1 schalottenlök, hackad www.koket.se
Oxfilé med konjakssås 4 bitar oxfilé à ca 140 gram styck. 1 msk rapsolja. 1 msk smör. 2 krm svartpeppar. 2 krm salt. Hasselbackspotatis receptfavoriter.se