Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Skala morötterna, lägg dem i en kastrull med kallt, saltat vatten och koka upp. ½ knippe morötter. Rostad pumpa och morot med nötter och kapris- och russindressing
Citronrostademorötterochlökarmed böndipp och stekt halloumiHär har jag försökt plocka upp lite smaker som jag förknippar med sommar, såsom basilika, halloumi, citron ochmorötter
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora morötter
Blanda ihop rotfrukter med nypondressingen till en sallad, smaka av med salt och peppar. För en tid sedan tipsade en vän mig och denna kombo kålrot, morot och nypondressing
Klyv, kärna ut och gröp ur pumpan med sked. Kläm ut lökochvitlök. Koka upp fond och vatten. Rör ner i pumpapuren och smaka av med pressad citron, flingsalt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.