Ingredienser pajdeg. Gör så här - pajdeg. Degen räcker väl till en normalstor paj på cirka 26 cm i diameter. Förgrädda pajskalet 10 minuter i cirka 200 grader
Vad sägs om en matpaj till lunch idag. Matpajer har en speciell plats i hjärtat hemma hos oss. Här är recept på en klassisk ost- och skinkpaj med färdig pajdeg
Billig vardagsmat,Bra mat i matlåda,Kött,Middagstips,Pajer & smörgåsar. Paj alltså. En av många bra grejer med paj är att det alltid blir många portioner som går att frysa ner eller ta med på lunch en annan dag
Men, som vi skrev på Instagram, "när livet ger dig rabarber - gör paj". påstod att det var ett gammalt djungelordspråk men hur många rabarberpajer Fantomen lagat till låter vi vara osagt) För en rabarberpaj om året brukar vi ändå få till, oavsett hur sällan vi sötfikar
Ostpajer med färdig smördeg gillas. Här är det verkligen fritt fram att spåna vidare på vad man kan fylla pajerna med men äggstanningen med gräddfil och ost tycker jag definitivt ska vara med
Pajdeg. Fyll pajskalet med lök, svamp, bacon och smulad ädelost. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda i nedre delen av ugnen, ca 10 minuter
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Pajen med det knäckiga täcket var alldeles ljuvlig med en skopa vaniljglass till
Dagens paj blev "lite" välgräddad. Ingredienser pajdeg. Gör så här - pajdeg. Degen räcker väl till en normalstor paj på cirka 26 cm i diameter. Förgrädda pajskalet 10 minuter i cirka 200 grader
Lägg grönkålen och osten i pajskalet. Välj glutenfri pajdeg. Lägg pajdegen i en pajform, ca 24 cm i diameter (för 4 port). Grädda pajen mitt i ugnen 20-25 minuter eller tills äggstanningen stelnat