tillfredsställa ditt eget sug efter en rejäl och fettdrypande måltid. ev vitpeppar och muskot. citronklyftor, kokta gröna ärtor, några goa bärs och eventuellt maltvinäger
Och valet föll på. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och vispa mellan. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt
Och det bästa av allt. Orginalreceptet hittade jag hos Kusten är klar och där tipsar Virginia om massor av tips om man använder andra mjölmixer mm så kika gärna in där också
Underbart mjukt och saftigt bröd som nästan smälter i munnen om du äter det nygräddat. Det här är ett av mina favoritbröd, jag kallar det tehönökakor eftersom jag använder mig av mitt recept på hönökakor men bakar ut bröden till tekakor
Glutenfritt bröd är verkligen inte det lättaste att få till, det brukar bli ganska kompakt och skumgummiliknande och oftast inte ett dugg likt "vanligt" bröd som vi är vana vid
Lägg bröden på varandra och lägg sedan en bakduk över så de inte torkar. Jätteskönt att bara vara i nuet och koppla av och bara fokusera på att andas och känna in min kropp
Här är receptet på ett riktigt gott och matigt bröd som är enkelt och snabbt att göra. Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Den kan både ätas till frukost och mellanmål, gärna med nötsmör eller ost på, och den kan ätas som fikabröd eller till efterrätt med någon god vaniljhistoria och bär