Strimla vitkålen med osthyvel, lägg I durkslag, häll kokande vatten över, häll av och lägg i kallt vatten en stund, häll av igen, blanda dressingen, lägg kålen i plastburk med lock, slå på dressing, håller 5-7 dagar i kyl
03 May. 13. 00. Twitter. Facebook. Rostbiff med potatisgratäng. 0kommentarer. Söndagssteken som sakar bra både varm och kall och därför är ypperlig att göra dina kollegor avundsjuka i lunchrummet på måndagen också
Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Som ett gott tillbehör till dem kommer här en av minaFavoriter i Repris. Sås med smak av sommar. Sp här i Midsommartider brukar det bli en hel del av både rökt fisk och kött