Jag börjar i fel ordning. Med tanke på alla de obloggade recept som otåligt väntar på att bli publicerade, så borde jag knappast inleda min återkomst med att skriv om det vi åt i går kväll
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Skala löken och kärna ur äpplena. Skiva lök och äpple tunt. Strimla sellerin. Plocka basilikabladen. Rör ihop vinägretten och blanda med lök, äpple, selleri och basilika
Koka potatis mjuk. Skala gärna och dela stor potatis (4 delar) om du använder det. Koka ca 20 minuter. Sätt ugnen på 200 grader eller grilla sillpaketen på utegrill
Enkelt och gott grilltillbehör. 8 bitar. Du behöver. 2 förkokta majskolvar. 1 pkt Bacon (8 skivor). Dela majskolvarna i fyra bitar var, linda bacon om dem och grilla tills de har fin färg
Passa på och grilla en gång till innan det blir för kallt och regnigt. Härliga kotletter som är penslade med Santa Marias American Barbeque Sauce är riktigt gott