Grillad korv med snabbsyrad surkål, senapsmajjo och rödlök
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g vitkål
  • smör
  • 0,5 dl vatten
  • 1 msk ättika
  • 1/2 tsk hel kummin
  • 1 tsk strösocker
  • 0,5 tsk salt
  • 10,5 dl senap
  • 0,5 dl majonnäs
  • 8 korvar
  • 1 röd lök
  • jalapeños
  • valfritt bröd, exempelvis brioche-korvbröd eller surdegsbröd
  • 1 Snabbsyrad surkål:
  • 1 Övriga tillbehör:Finstrimla vitkålen med en kniv eller osthylev – skippa rotstocken. Ha ner vitkålen i en stekpanna med smör och stek cirka 3 minuter på medelvärme. Slå på vatten, ättika, krossad kummin samt socker och salt. Låt allt puttra i cirka 10 minuter. Häll bort överbliven vätska och ös upp surkålen i en snygg burk.Rör ihop senap och majonnäs.Grilla eller stek korvarna. Servera med skivad rödlök, jalapeños, bröd och den snabbsyrade surkålen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.