Då var det återigen min tur att bjuda på fredagsfika på jobb. Eftersom mina kollegor vet att jag gillar att baka och även att jag bakar en hel del så förväntades det något hembakat och gott även denna gången
Först och främst vill jag önska alla en riktigt GOD JUL. De här små goda nougatbitarna kan man göra vilken dag som helst, det måste inte ätas just på julafton
I senaste Svensk Jakt hade de gjort Cordon Bleu, vilket jag genast blev sugen på. Från böjran varCordon Bleu en matlagnings-orden instiftad av Henrik III på 1500 talet, för framståenede inom matlagningskonsten
Nu ni, här kommer ett fenomenalt lördagsgodis. 1 dl socker2 dl ljus sirap300 g nutella5 dl cornflakes1,5 dl jordnötter200 g choklad Smält socker och sirap i en kastrull, tillsätt nutellan och rör om
Nyttig chokladmousse. Agnes har hittat på att vi ska hålla oss sockerfria maj ut. Hmmmjaaaaeeh. Vi hakar på och så får vi väl se vart det hamnar till slut