Äntligen kom det lite snö så det inte bara är mörker ute. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag inte varit helt frisk och så två klasser med muntliga prov på det
Ingredienser Portioner. 4 4 tomater 1 rödlök 600 g kycklinglårfilé 1 msk margarin eller smör 2 tsk tacokrydda 1 burk tomatsalsa (à 300 g) 75 g nachochips 2 dl riven ost Till servering avokado gräddfil Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Idag var det en vecka sen jag opererades, gått så fort men ändå känns det längre sen. Jag har försökt trappa ner lite på smärtstillande idag, går väl sådär, haft lite ondare såklart
I veckan som var fick min lergyta komma fram ur gömmorna. Den stackarn har glömts bort lite sedan dennes kusin med sladd flyttade in i familjen Andersson/Kårdahls hem
1. Värm ugnen till 200 grader. 2. Potatis. Skölj och skär potatisen i ½ cm tjocka skivor. Lägg skivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja samt salt efter smak
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Kycklingrätt som liksom blev lite efter vad som fanns i kylskåpet. Gott med varma grönsaker och nu i grilltider kan du grilla både kycklingen och kålen