Kärna ur tomaterna, hacka i mindre bitar. Hacka rödlök eller salladslök. Blanda tomat och lökhack. Salta, peppra, rör i sockret och pressa över limesaft
Jag lagade pasta med champinjoner, vitlök och persilja och serverade kycklingben till den. Vill du ha en helt vegetarisk rätt så byt ut kalvfonden mot grönsaksfond och ta bort kycklingen
600 g kycklingfärs. 13 dl kokosmjölk. 11. 5 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond. 12 msk currypasta, röd (välj det mindre måttet om du är känslig för stark mat)
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Saftiga kycklingfiléer med myntasås Marinad till 4 kycklingfiléer. Ingefära och Spiskummin marinad3/4 dl olivolja1/2 pressad citron 1,5 cm finhackad ingefära2 rivna vitlöksklyftor1 tsk spiskumminsalt och svartpepparGör några snitt i kycklingfiléerna
Dela potatisen i klyftor. Blanda med olivolja och salt. Rosta i ugnen ca 25 minuter på 225 grader. Hacka örterna, skiva salladslöken och blanda upp med potatisen innan servering
Ingredienser 1 burk(ar) tonfisk , i vatten 0,5 st rödlök(ar) , 1 hel om liten 4 msk majonnäs , 3-4 2 msk crème fraiche 1 krm citronpeppar 1 krm svartpeppar 1 krm salt Köp receptet
I dag grillade vi torsk i foliepaket och till fisken gjorde jag en citronsås. Såsen är oxå god till kyckling, men byt i så fall ut fiskbuljongtärningen mot kycklingbuljong