Jag tycker allra bäst om krämiga dressingar, men idag gjorde jag bara en halvkrämig sak som nog är den godastepastasalladsdressingen jag någonsin har smakat tror jag
Vi har ju en bra elgrill på vår balkong som vi är jättenöjda med men det är alltid roligt att få se hur grillproffs gör och vilka grillar och tillbehör som de tycker är bra
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Pesto. Smaka av med salt. Blanda ner peston i pastan. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Så nu är jätte högen med rena kläder struken och vikt, skönt att få det gjort. Och så har jag lagt in världensgodaste ättiksgurka, precis som jag brukar varje höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.