Blanda samman alla ingredienser till köttfärslimpan och tryck ut köttfärs i en ugnsfast form. Toppa din köttfärslimpa med tomatsås och fördela skinka, champinjoner och mozzarellaost över
Dagens middag blev en vitkål- och köttfärsgratäng. Vitkål- och köttfärsgratäng. Bryn köttfärsen och blanda i de krossade tomaterna, oxfond, vitlöksklyftor och vatten, låt puttra några minuter, salta och peppra
Bryn köttfärs och lök. Häll ovan köttfärsen. 4Spara receptetSkriv utIngredienser500 g köttfärs1 hackad gul lök1 påse sockerfri tacokrydda eller hemmagjord1 burk tacosås (ca 200 g)1 tub mjukost paprika a 275 g200 g crème fraiche1 röd, hackad paprika2 dl riven ostInstruktionerSätt ugnen på 230 gr. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 500 g köttfärs
Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Gratänger är ett bra alternativ, därför serverades det köttfärsgrratäng igår. Köttfärsgratäng. Lägg köttfärsen nederst i formen, skiva tomatrna och lägg dem över färsen