Broccoli och fetaost är en supergod kombination, särskilt i en paj som denna. IngredienserPajdeg. 3 dl vetmjöl125 g smör2 - 3 msk vattenEn eller två nypor saltFyllning
Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen. Jag brukar alltid göra en större sats pajdeg när jag gör en och lägga in i frysen
Den här röran påminner lite om ajvar i smaken men är inte lika distinkt i smaken. Röran passar perfekt tillsammans med grillad eller ugnsbakad kyckling
Här kommer ett tips på en av mina favoritwraps, som inte bara är enkelt och väldigt fräscht och friskt, utan det är dessutom kalorisnålmat för den som vill ha det
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala och skär morötter och palsternacka i stavar. Lägg dem på en plåt tillsammans med blomkålsbuketter och tillsätt 2 msk olivolja och salt efter smak
Sila av vattnet och lägg grönsakerna i en matberedare. 1. Broccolimos. Koka broccoli och ärtor i ca 5 min. Mixa samman med grönsaksbuljong, smör, riven ost och citronsaft till ett slätt mos