Jag lagar inte mycket pasta, till min mans förtret, eftersom jag föredrar potatis som tillbehör. Denna pastarätt blev dock väldigt god så det finns stor chans att jag lagar den igen
Det bästa är om den får stå till dagen efter och dra så att alla smakerna kommer fram. . Äntligen så kommer receptet på min potatissallad som jag gjort i säkert 15 år
Det här är seglivat som bara den, och helt ärligt det värsta jag varit med om i sjukdomsväg hittils. Dels för att jag är tvungen att ha ett läkarintyg efter en veckas sjukdom, men även för att be på mina bara knän om de på något sätt inte kunde hjälpa mig, ens lite
Får det lov att vara en chokladmuffins. I lördags arbetade jag och några kollegor extra och för att muntra upp oss bakade jag lite fikabröd som jag tog med till jobbet
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Recept. brittny spiis. ons, 2013-09-04 20. 17. 20min. (1). Börja med att steka löken och lossa skalen lite från varandra, lägg i kyckling o purjo samt strö över buljongen i smulor
Kycklingwok med hoisinsås. Just på söndagarna tycker jag att det är grymt gott med lite wokat. Beror väl kanske på att det oftast äts mycket och kanske inte den kalorisnålaste maten under övriga helgen