Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Skär varje kola i tre eller fyra bitar. Koka upp grädden. Sänk värmen eller ta bort pannan från plattan och lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning
Jag var tvungen att göra en testomgång så jag var säker på att det blev bra och jag lärde mig lite på första omgången som jag tipsar om i recepten nedan
Hur lätt som helst och så uppskattat. Kommer garanterat göra dem igen när Nova fyller år, fast då använda lite karamellfärg till kokosen så de blir härligt illrosa till exempel
Idag har jag gjord hemmagjord sandwichglass vilket fick sonen att gå i taket så gott det var. Bred ut smeten på bakplåtspapper och sprid ut den såså jämnt som möjligt och så den täcker rektangeln du markerat
Sortera bilarna i de olika färgerna. Häll upp 3 dl grädde i en kastrull och värm upp på svag värme häll ner 40- 50 sorterade småbilar i en av färgerna och rör om tills allt har smält
Gör så här. Häll i lite av chokladen i äggen och snurra på dem så att skalen täcks med choklad. Upprepa proceduren tills du fått så tjockt skal du vill ha
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager. En gnutta tålamod får man ha och vänta ett par timmar mellan varje moment så att varje lager hinner stelna till ordentligt så man får de där läckra skikten bestående av de olika smakerna och färgerna som blir
) Vi fikar ju inte jämt, vi äter mat ibland också. Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. Jag hade en påse frysta räkor i frysen så dem har fått ligga i kylen och tina under natten