Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Godmorgon, vad passar bättre den här morgonen än just ett recept på fantastiska frukostfrallor. Eller ja du kan ju äta dem vilken tid du vill på dagen och de är precis lika goda då
Det här är Skogaholms recept som de själva gav ut för många år sedan i en tidning för hemmabagare. Väldigt kul tycker jag och smaken påminner helt klart om skogaholmlimpan
Hej vänner, idag blir det rester (igen), vissa rätter passar extra bra till rester. Broccoligratäng. 500 gram färsk broccoli (ett stort huvud eller 2 små)
Sveriges mest älskade sås, kan det vara bearnaisesåsen. Varm eller kall, till sommarens grillade köttbit likväl som till bakispizzan dagen efter nyårsafton