Beskvier kan nog vara det godaste jag vet. Mumsiga Biskvier. 22 september 2014, 13. 45Jag älskar biskvier, men tycker oftast att de man köper är för stora, så här får ni recept på mina egna biskvier som jag gör i små munsbitar
Här hemma har Marko tjatat om dubbla beskvier som han så gärna ville ha. Under tiden beskvierna står i kylen, smält då blockchoklad (ljus eller mörk är efter tycke och smak) över ett vattenbad
Smält chokladen och doppa beskvierna i det. Förra helgen åkte jag till min mormor & morfar. Ville ta med mej något att bjuda på, då hittade jag detta recept i hembakat tidningen
19 Oktober 2015. Lite om mig. Underbart är kort. Denna helgen kilade förbi med racerfart. Hela min Lördag gick bort till jobb & klippkurs, vi hade en fantastisk trevlig dag
Beskvier har för mig allt varit krånligt. Men ack så fel jag hade, det är ju super enkelt. och gott. Ingredienser200 gram mandelmassa1 dl strösocker1 st äggvita(or)Saffranssmörkräm100 gram smör1,5 dl florsocker1 paket saffran, (1/2 g)1 st äggula(or)Garnering250 gram vit blockchokladDenna sats blir ca 22 biskvierTillagning1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.