Gösfilé i cognacsgrädde Gösfilé800 g gösfilé 8 cl cognac 1 ägg, till paneringen 5 dl vispgrädde 4 msk smör ströbröd www.koket.se
Zeinas koreanska lax med sojastekt broccoli 800 g laxfilé 2 msk sesamfrön 2 salladslökar. 1Sås1 klyfta vitlök ca 3-4 cm färsk ingefära ca 0,75 dl japansk soja 0,75 dl vatten 2 msk farinsocker 2 msk chilisås 2 tsk majsstärkelse www.koket.se
Löjromspizza Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pizza 400 gram pizzadeg surdeg 1 dl crème fraiche 75 gram parmesanost Topping 1 st röd lök 1 kruka(or) färsk gräslök 1 dl crème fraiche 80 gram löjrom 1 st citron(er) 1 krm svartpeppar 1 krm flingsalt Köp receptet www.tasteline.com
Hälleflundra med vitvinssås Rör i vitt vin och sedan fiskbuljong (eller vatten och rör ut fiskbuljongtärning). Håll varm och låt stå och småkoka medan du lagar fisken så blir den bara godare receptfavoriter.se
Stekt röding med löjromspotatisFisken. Krydda fisken med salt och peppar. Lägg i fisken med skinnsidan ner och sänk värmen. Så här gör du Potatisen mittkok.expressen.se