4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Blanda alla ingredienser i en bunke, smaka av med salt och peppar. Använder du rökt fisk så hoppa över kaviaren, den är med för att sätta lite sting om man använder kokt eller stekt fisk
4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten ochsötpotatisen. Smöra en ugnsform och lägg rätt så mycket spenat i botten, lägg laxen över, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.