Fläskkarré i ugn är en klassisk söndagsmiddag från min barndom. Då alltid med rosmarin. Det är en väldigt enkel och god rätt, jag har dock valt bort rosmarinen till förmån för chili
600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk. 600 g fläskfile
Idag ska vi ha Kenneths barn här på lite käk, sedan blir det sällskapsspel. Jag har gjort tre olika pajer, en matig köttfärspaj, en spenat- och fetaostpaj och så en lökpaj
Fylld Fläskytterfile med hemmagjord bearniesås. Åt världens godaste söndagsmiddag, jag och min man älskar verkligen att laga mat tillsammans, men jag måste erkänna att han är ett strå vassare än mig när det gäller mer komplicerade maträtter
Idéer till middag kan komma lite när som. I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster