Droppa över liteolivolja över köttet och krydda med salt, peppar och muskot. Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka
Jag villeegentligen ha tjocka revbensspjäll till det här men G Nilssoni hötorgshallen tipsade och hjälpa migmed att såga och skära fläskkarre så att den blev som tjocka revbensspjäll
Jag gjorde hel fläskkarréiugnmedugnsrostadsötpotatis och en gräddsås gjord från skyn av köttet. Bliringenmatlagning för migidag då vi har mat kvar från söndagens middag som var en riktig "söndagsmiddag" med kött, potatis och gräddsås, mums
Det är nämligenfläskkarréiugnmed smak av honung och plommon. Går även bra medTamari soja). Lägg sedan den brynta fläskkarréni en gryta du kan ha iugnen
Kanske blir det lika gott medugnsrostade rotsaker till. Lägg det i en ugnsfast form. Förslut formen med dubbla lager folie och se till att det blir tätt
Wow vilken mör och saftig stek det blev tack vare den låga ugnstemperaturen. Nu njuter jag av ett skönt ledigt sportlov och har därför tid att göra mat som tar lite längre tid att bli klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.