Jag kokade nämlligen kyckling för första gången. Och jag upplevde att kyckligen blev mörare och saftigare i konsistensen än stekt och ugnsbakad kyckling
350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Till middag idag blev det kycklingfilé med fetaost och basilika. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg sedan på kycklingen och bred på färskosten. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min. 1 grillad kyckling
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
800 g stekt kyckling i täringar. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan