vegetarisk

vegetarisk

  • 21 Recept
Falafel med morotstzatziki

Falafel med morotstzatziki

Hej bloggen. Det är bara jag som tittar in. Förlåt att jag inte hälsar på så ofta men det tiden, inspirationen och lusten blir mindre och mindre
Fylld paprika

Fylld paprika

Att fylla grönsaker är supergott och blir en liten twist på maten tycker jag. Man kan tex fylla zucchini, aubergine, svamp eller också paprika
Linsfylld squash

Linsfylld squash

Vi äter inte fyllda grönsaker så ofta hemma. Mycket beror det nog på att jag har fått för mig att det är lite krångligt
Aubergine Pizza

Aubergine Pizza

Jättegoda pizzor som påminner till smaken om melanzane alla parmigiana. Ja, för det är ju egentligen samma ingredienser
Morots- och spenatlasagne (mjölkfri)

Morots- och spenatlasagne (mjölkfri)

Den här morots- och spenatlasagnen är en riktigt saftig och god vegetarisk lasagne. Emma och jag äter rätt mycket vegetariskt under vardagarna då äkta hälften arbetar utomlands och lasagne är så smidigt
Fräsch bönsallad

Fräsch bönsallad

En fräsch och lättlagad bönsallad som passar perfekt att serveras vid de flesta rätter. Du kan variera den i det oändliga
Sydfransk gratäng med aubergine & squash

Sydfransk gratäng med aubergine & squash

Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Sötpotatisgratäng

Sötpotatisgratäng

Tjolahopp,. Brukar du använda sötpotatis i din matlagning. Om du inte har gjort det så borde du verkligen det, supergott är det
Grönkålssallad med granatäpple

Grönkålssallad med granatäpple

Grönkål är en ny populär grönsak i vårt kylskåp. Den här salladen blev en succé som tillbehör till kyckling och kött
Grönsaksbiffar med halloumi

Grönsaksbiffar med halloumi

Jag skulle så gärna vilja äta mer vegetariskt mat. Dessutom känns det bra ut hälso- och miljösynpunkt med mer vegetarisk mat
Svartkål

Svartkål

Har ni testat svartkål. Säsongen är nov-feb men ibland längre. Jag har testat och gillar den skarpt den är en blandning mellan grönkål och savoykål