Strimla kyckling filéerna, stek i stekpanna och lägg åt sidan. pressa i vitlöken, lägg i kycklingen, slå över kokosmjöken, crème fraichen och smula över kycklingbuljong
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
8 hg färska rödbetor3 msk olivoljasalt, peppar3 hårda päron4 kycklingfiléer, ca 500 gca 150 g chèvre, 4-8 skivor1 msk hackad färsk rosmarin2 msk flytande honungSkala och klyfta rödbetorna. Bryn kycklingfiléerna ca 5 minuter på varje sida. 200 grader tills kycklingen är genomstekt och päron och rödbetor lagom mjuka. 4 kycklingfiléer, ca 500 g
Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt. När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna
Vispa ihop allt utom osten och slå över kycklingen. 500-600 g kycklingfilé2 dl creme fraiche2 dl vispgrädde2 msk soya1 tsk sambal oelek1 msk tomatpuré½ tsk torkad rosmarinOstDela filéerna på längden i två delar och sen varje del en gång till på samma sätt. 500-600 g kycklingfilé
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp