Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Fräs svampen i smör, gärna tillsammans med lite finhackad gul lök. Häll på 1 dl crème fraiche och låt det hela koka ihop ett par minuter
Vispa ihop alla ingredienser till en smet och låt svälla ca 10 minuter. Bryn matfettet i en stekpanna. Häll i ¾ - 1 dl av smeten och bred ut den något så att pannkakorna inte blir för tjocka
färsk grönkål. 1olivolja. 1ägg. 1vatten. 1salt. 1nymald svartpeppar. 1granatäppelkärnor1. Sätt ugnen på 200°. 2. Skär bort de grova stjälkarna från grönkålen