1. Sätt ugnen på 175 grader. Ta bort nätet från kalkonlåret. 2. Tärna ett av äpplena och löken. Hetta upp smöret med kryddnejlika och kanel och fräs hacket lätt
Jag hade en stor klick Crème Bonjour - kantarell i mina knyten men man kan såklart använda vilken smak man vill, eller kanske till och med en bit ädelost istället
Den här röran har en sådan där härligt höstig färg. Den smakar alldeles otroligt gott och du kommer villa äta väldigt mycket av den när du äter av den med färsk batong
Ni vet när man är så trött och inte orkar laga mat, men ändå vill ha något smarrigt. Jo, jag också. Jag älskar spenat, och gör du också det är det här receptet perfekt för dig
Ååååh. Nu har jag fått sova bättre i flera nätter och det känns sååå mycket bättre. Tack och lov. Nu gäller det bara att ducka för förkylningen som flera i personalen och elevskaran fått
I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Att rosta butternut squash är väldigt gott och enkelt. Och ett bra alternativ till potatis. Jag valde att smaksätta med salt, men du kan använda andra kryddor också, t
Man kan givetvis använda vanliga pastaplattor eller mina lchf-lasagneplattor (länk). Hej. Jag har ju på senare tid börjat äta mycket vegetariskt – inte bara men kanske 50/50