Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
. Vitlöksgratinerade havskräftor, en perfekt start på middagen. Godast blir det med färska kräftor, men det går bra även med kokta, halvera då tiden i ugnen eftersom de lätt blir torra
Eftersom vi hade besök i helgen av en hel familj å var det tur att vi hade köpt ett nytt matbord. Dessutom tittade både syrran och vår gode vän Jonas förbi
I helgen improviserade jag ihop den här kycklingrätten med bland annat koriander som smaksättare. Alltid kul med nya kycklingrätter tycker jag och den här förtjänar absolut en plats här på bloggen
Hemmagjorda burgare på grillen eller i stekpannan, oavsett hur du tillagar dem så de köttiga små rackarna du gör hemma bra mycket godare än de färdiga du hittar i frysdisken
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Lax. Lägg laxfilén i en ugnsfast form och salta och peppra lite lätt. 3. Riv osten och blanda ihop med grädde i en bunke