Såååå gott det blir när man använder mandelmjöl i sin smulpaj. Här har jag även lite mer margarin i pajen så täcket blir lite klumpigare och inte så “tort” som traditionell smulpaj, men det är bara att sprida ut klumparna över pajen med fingrarna
Salta och peppra kycklingfileerna, bryn runt om i smöret så att det får fin färg. Lägg över köttet i en ugnsform och stek vidare mitt i ugnen ca 20 minuter
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Här kommer ett enkelt men mycket gott recept på äggpanerad aubergine på salladsbädd. Det passar perfekt till frukost, brunch eller om man vill bara vill ha en lite enklare måltid
Vaniljbullar, en självklarhet nu när höstkänslan börjar tränga igenom och löven börjar falla. Dessa vaniljbullar är något utöver det vanliga och är ett måste för alla bull- eller fikaälskare