Jag tänkte nog göra som förra året, baka något sött och sen göra saft av resten. När mamma och pappa kom över sist fick jag en hel hög med härliga rabarberstjälkar
Hemmagjordsaft hör ju sommaren till. Rabarbersaft. Iaf vi som är lite äldre minns väl när mamma/mormorstod i köket med förkläde runt magen o scarfers över håret
Det är så här veckorna ska se ut. Då ska det vara god mat och dryck. När helgen kommer ska man leva upp. En hotellfrukost hit, en kyld champagne på baksidan under busken dit
Facebook. Ludde va i ishallen och på kalas förut(innan febern slog till). Och jag har gjort det vanliga, plockat, städat lite, tvättat ochgjort ingefära shot
Fick en massa vindruvor av min far så jag gjorde bland annat denna saft. Jag rensade vindruvorna, la dem i en kastrull, tillsatte lite vatten och lät dem koka upp
Jag gjorde både ett gäng flaskorsaft & en laddning med smarrig kräm på runt en halvtimme. I fredags efter jobbetoch mellan skurarna så tog jag en tur ut i rabarberlandet
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara i kylen några veckorom inte allt blir uppdrucket och du kan även använda somsaft (om du inte vill testa att blanda andra drinkar med den)