Pirri-pirri räkor - Tapas Fräs stora skalade gambasräkor hastigt (ca 30 sek) i olivolja med vitlök, chili, persilja och salt. 500 g stora skalade gambasräkor Matklubben.nu
Heta räkor med vitlök och chili Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. Man får helt enkelt pröva sig fram vad som passar Lolos Matblogg
Snabbmat Den här snabblagade rätten fick sitt spanska namn tack vare googleöversättningen. En påse gambas från frysen och en knippe färsk grön sparris verkade som en god kombination OSKARP MASK
Halstrade stora gambas med mojosås och spansk saltpotatis Äntligen fick vi fram receptet och herregud vad gott det blev. Tack Mannerström. (Barnhand). Börja med potatisen swedishpescetarian
Grillade jätteräkor, gambones De spanska jätteräkorna är verkligen stora, även om det som blir kvar när de skalats inte är lika imponerande Katinkas Kitchen
Foliebakad röding med örter, smör, svamp och tomater Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie Matklubben.nu