Nu har jag precis kommit hem från ännu en surr- och ätarträff med tjejkompisar. Åh det är så härligt att bara sitta o surra med gamla kompisar, som man tyvärr inte träffar så ofta men när man väl träffas är det bara att ta vid där man slutade och fortsätta surra
Mina barn älskar att vara med och baka och laga mat. Ett bra grundrecept på scones är det här. Det räcker till frukost för oss tre, eller varför inte mellis
När vi var hos syrran gjorde vi plockmat (som vanligt). Jag hittade ett recept hos Matplatsen som vi provade som blev jättegott, passar utmärkt att servera till grillat
Barnen älskade mina falafel i kväll. Kors i taket och mer därtill. Visste att Ella skulle tycka om det, men hon sa till och med att det var fantastiskt gott
Älskar thailändsk mat och det här receptet blev hur gott som helst. Jag använde mig av sjögräsnudlar men går lika bra med vanliga nudlar eller shirataki nudlar
Storhandling och städning är väl det som har präglat min dag idag. I vanliga fall tycker jag att det är väldigt tråkigt att putsa fönsterna, men jag fick låna en elektrisk fönsterskrapa som sög upp vattnet
Ja, när hösten kom till Öland igen så tyckte jag det passade bra med en värmande lufsa. Snöblandad storm igår morse när jag körde till Kalmar och vägskyltarna var täckta av snö…
Ett av mina mål för året är att försöka laga maträtter som vi inte har testat förut. Falsk fläskfilé. Det blir lätt så att man snöar in och lagar samma rätter om och om igen
Dillkött tillhör helt klart en av minafavoriter och jag älskade när mamma gjorde det som liten. Så nu tänkte jag dela med mig av mitt recept på glutenfritt dillkött till dig och jag gör det med lite extra kärlek och med mina barndom och föräldrar i mina tankar
Börja med att skiva champinjonerna (storleken är efter smak) och finhacka vitlöken. Bryn champinjonerna i ganska mycket smör i en stekpanna så att svampen drar åt sig smöret (det får mycket godare smak då) och innan allt smör försvunnit, tillsätt den hackade vitlöken