Äppelsmulpaj Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm) Milda.se
Blåbär- och äppelsmulpaj med honung Fyllning. Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar. Blanda dem direkt i pajformen (26 cm) med blåbär och honung Milda.se
Smulpaj med citron och rabarber Sätt på ugnen på 200 grader. Smörj en pajform (24 cm i diameter) med margarin. Blanda rabarber och strösocker i en skål och häll i pajformen Milda.se
Rabarbersmulpaj Sätt ugnen på 180 grader. Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg Milda.se
Päronsmulpaj med toscatäcke Sätt på ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker pajform (18 cm i diameter) med margarin. Skala och tärna päronen grovt Milda.se
Lövbiffsrullader med medelhavstouch! Igår experimenterade jag mig fram till ett supergott recept med lövbiff. Det räcker till 4-6 portioner (beroende på hur "stor" i maten man är) Energi för evigt
Bananoffee Pie Gjorde en enkel men kanongod tårta till morsdag som jag tänkte tipsat er om lite tidigare. Tyvärr har det inte funnits tid förens nu lizzebakar
Tant Harriets Pepparkakor Ett klassiskt recept från Vår kokbok fick pryda det mellersta fatet. Pepparkakor är ju ett måste till jul och dessa peppisar är ett säkert kort Helena's matresa