fisk

fisk

  • 5 Recept
Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com

Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Medelhavsgratäng 800 gram torskryggfilé , tinad 1 tsk honung 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 förpackning passerade tomater 1 msk balsamvinäger 1 msk tomatpuré 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 1 msk olivolja 0,5 st fänkål 1 st vitlöksklyfta(or) 0,5 st rödlök(ar) 0,5 burk(ar) svarta oliver , ca 150 gram 0,5 paket fetaost Tillbehör 2 dl ris 1 ask salladsmix , ca 70 gram Köp receptet Näringsvärde Kcal
Tomat- och pestobakad rödspättafilé

Tomat- och pestobakad rödspättafilé

I dag bjuds på en riktigt snabb och enkel vardagsrätt, en god fiskrätt med italienska smaker. Om du börjar med att sätta på potatisen så är fisken klar så gott som samtidigt med potatisen
Lax med fetaost och kvargröra

Lax med fetaost och kvargröra

Lax med fetaost och kvargröra (ca 4 portioner). Du behöver. 4 laxfileér. 1 sötpotatis. 1 zucchini. 1 orange paprika