Mina Favoriter

Mina Favoriter

  • 51 Recept
Mina Favoriter
Rabarbersirap

Rabarbersirap

500 gram rabarber, späda stammar. 5 dl socker. 2 dl vatten. 0,5 vaniljstång
Majssallad med fetaost

Majssallad med fetaost

Grilltider är härliga tider. Och man kan aldrig få för många favorittillbehör. Här är ett recept som kan segla upp som sommarens favorit
Trillingnöt

Trillingnöt

Ingredienser Portioner. ca 40 st 200 g ljus bakchoklad 2 dl rostade hasselnötter 25 g mörk bakchoklad Lägg till i inköpslistan
Hallonfudge

Hallonfudge

Jennys matblogg - en blogg fylld med godsaker. Förra julen testade jag originalrecpetet med jordgubbar - gott
Chiagröt med saffran, kokos och fikon

Chiagröt med saffran, kokos och fikon

Ett krämigt och gott grundrecept på saffranschia som du kan variera med olika topping redan nu och under hela december till både frukost, mellis och dessert
Glöggkokta fikon med grädde

Glöggkokta fikon med grädde

Skölj fikonen och lägg dem i en kastrull med sirap, glögg och kanelstång. Låt stå över natten. Sjud fikonen i lagen tills de är mjuka och lagen simmig
Krämig kycklinggryta med kycklingbacon och soltorkade tomater

Krämig kycklinggryta med kycklingbacon och soltorkade tomater

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 800 gram kycklingfilé(er) 2 paket kycklingbacon 10 st soltorkade tomater , strimlade 40 gram färsk bladspenat 0,5 kruka(or) färsk basilika 5 dl matlagningsgrädde 3 msk kycklingfond 3 st vitlöksklyfta(or) 4 msk maizena majsstärkelse 0 salt 0 svartpeppar , efter smak Tillbehör 4 port ris Köp receptet
Köttfärsgryta med bacon och chorizo

Köttfärsgryta med bacon och chorizo

Mustiga grytor är väl verkligen något som hör hösten till, det kan vi väl vara överens om. För det är något visst ändå, det där med årstiderna och de olika maträtterna som vi förknippar med dom
Morots- och halloumibiffar

Morots- och halloumibiffar

Ingredienser Portioner. 8 st 250 g morötter 1 halloumiost (à 200 g) 2 ägg 3/4 dl ströbröd 1 tsk chiliflakes salt 1 krm svartpeppar olja Tillbehör bulgur sallad hummus Lägg till i inköpslistan
Kladdkaka med pepparkaksdeg

Kladdkaka med pepparkaksdeg

God morgon kamrater. Krispigt kallt ute. Det blir en sväng till stan för vernissage, lunch och julklappshandel

Frösnappare

Fördeg Smula jästen och rör ut den i mjölken. Tillsätt vetemjölet och arbeta ihop till en mycket lös deg