Krämig kycklingpaj Den här kycklingpajen blir riktigt god och härligt krämig. En paj som passar lika bra till vardags som till helgmiddag Gott Och Blandat
Blåbär- och äppelsmulpaj med honung Fyllning. Sätt ugnen på 200°C. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar. Blanda dem direkt i pajformen (26 cm) med blåbär och honung Milda.se
Äppelsmulpaj Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm) Milda.se
Knäckig lingoncrumble Sätt ugnen på 175 grader. Blanda samman mjöl, mandelmjöl, rörsocker och sirap till en deg. Tryck ut en del av degen i botten på en pajform Milda.se
Smulpaj med citron och rabarber Sätt på ugnen på 200 grader. Smörj en pajform (24 cm i diameter) med margarin. Blanda rabarber och strösocker i en skål och häll i pajformen Milda.se
Päronsmulpaj med toscatäcke Sätt på ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker pajform (18 cm i diameter) med margarin. Skala och tärna päronen grovt Milda.se
Rabarbersmulpaj Sätt ugnen på 180 grader. Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg Milda.se
Snabb smulpaj med vaniljvisp Sätt ugnen på 200-225° C. Skala och tärna äpple grovt, blanda ner övriga ingredienser och blanda väl (det kommer att släppa vätska) Milda.se
Frasig äppelpaj Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva äpplena och lägg dem i en smord ugnsfast form. Strö kanel och socker över Milda.se