Hej hej hej, nu är det dags för ett recept igen. Det här receptet har jag redan postat en gång, men eftersom det är ett så bra recept förtjänar det att postas igen - med en ny bild
Åh vad det här väcker minnen till liv. Chokladbiskvier, den goda, chokladdoppade kondisbiten. En av mina absoluta favoriter, faktum är att chokladbiskvier var det första jag bakade och visade upp här på bloggen
En snabbakad kaka som känns betydligt mer avancerad. Med färdig kolasås tar du en ypperlig genväg. En form på 20 cm ger 6-8 bitar, om du gör en tunnare kladdkaka i en 22 cm-form räcker den nog till 8-10 bitar
Nutella Cookies. Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Men hur gott var det här då. Mazarin=gott, toscatäcke=gott, choklad=gott. Sammantaget alltså, jättegott. Fråga R som hade svårigheter att hålla en måttlig konsumtion av denna
Mums. Usch, vilken dålig uppdatering det har varit bloggen nu ett tag. Jag måste skärpa mig. ) Jag får skylla på att jag verkligen har haft fullt upp på sistone, det känns som om den enda tid jag har haft för mig själv har varit när jag har sovit
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter