Men då och så ser jag ett recept som jag bara måste testa och blir det gott vill jag såklart dela det med er också så att ni inte missar det goda här i livet
Går inte att jämföra med den vanliga chokladbollen men helt okey så dessa kan jag rekommendera er. Som ni vet så älskar jag att baka och testa nya grejer
Det kan ta ett par minuter, men ge inte upp. Formen jag använde var 18 cm med löstagbar kant. Botten. Lägg alla ingredienser till botten i en mixer och pulsmixa tills smeten är nästan jämn och håller samman
Egentligen hade jag tänkt att publicera detta inlägg under morgondagen, men när jag tog första tuggan utav dessa enastående kakor kunde jag inte vänta med publiceringen
Det här receptet är en modiferad version av den med nötter för nötallergiker (som tål kokos). Det går också utmärkt att byta ut all kakao mot carob pulver om man är allergisk mot kakao
Igår hade jag en riktig inspirationsdag med kombinerad promenad och förmiddagsfika med två av mina frilanskollegor Anna och Annika och framåt kvällen åkte jag och lyssnade på föreläsningen ‘Tillbaka till naturen’ med Régis Chevrot som är fransk kock vars familj är självförsörjande hobbyodlare som bor i närheten och är väldans inspirerande
Bakade lite proteinbollar här om dagen, de smakar choklad men inte jättelikt vanliga chokladbollar. Men en snabb mobilbild fick jag i alla fall till, så ja det får duga helt enkelt
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
När kakan svalnat tas formens kanter bort. Häll fyllningen formen och grädda ytterligare 35-40 min. Ta ut formen och låt svalna helt i kyl eller frys, ca 60 min