Kladdkaka. Kladdkakan är godast medan den fortfarande är kylskåpskall. Kladdkaka. Sätt ugnen på 175˚C. Smörj en form, ca 24 cm i diameter, med olja och ”bröa” med mandelmjöl
Kladdkaka. Bred cashewgrädden över kladdkakan. Mixa valnötterna fint i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienser och fortsätt mixa till en jämn smet, men den ska inte vara helt slät
Det här receptet på glutenfri kladdkaka måste jag bara dela med mig av. Gomorron. Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
Kladdkaka med smak av dumle. Enligt min dietist kan jag äta produkter med den märkningen och det är jag glad för eftersom den här kladdkakan är något av det godaste jag vet
1. Smält smöret. Blanda ner socker och ägg. Rör ner övriga ingredienser inklusive smöret. 2. Häll smeten i en smord och bröad form på ca 20 cm i diameter eller i en form täckt med bakplåtspapper
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.