Kajsas Kokbok

Kajsas Kokbok

  • 18 Recept
Parmesangratinerad kyckling

Parmesangratinerad kyckling

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet
Plommonspäckad Fläskkarré

Plommonspäckad Fläskkarré

1. Värm ugnen till 175 grader. 2. Fläskkarré. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen (skär 8 snitt i köttet runt om och peta in katrinplommonen)

Laxsida i ugn

Sätt ugnen på 150 gr. Lägg laxsidan på ett bakplåtspapper. Krydda. Hyvla smör över laxen och strö vald örtkrydda (eller örter) över
Bygårdens frysta mousse med blåbär

Bygårdens frysta mousse med blåbär

2 ägg. 1½ dl Arla® vispgrädde. 1 dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker. rivet skal och saft av 1 liten citron. 2 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche
Klassisk kalops

Klassisk kalops

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner

Ryggbiff i bit med 5 peppar

Ugn 175. Salta, peppra, krydda in köttbiten. Bryn runt om. Köttermometer i, häll på stekskyn. Till 60 grader, ca 20-30 minuter Ryggbiff i bit 800 gram