Parmesangratinerad kyckling Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet www.tasteline.com
Torskrygg i ugn med en såå god sås till Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god. Borde koka sås på egen buljong oftare. Det blir så mycket godare Min Lilla Kokvrå
Köttfärsbiffar i timjansås - Recept | Arla Gör så här Börja med att skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Blanda köttfärs, ägg, vitlök, salt och peppar till en jämn smet www.arla.se
Plommonspäckad Fläskkarré 1. Värm ugnen till 175 grader. 2. Fläskkarré. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen (skär 8 snitt i köttet runt om och peta in katrinplommonen) rasmusehrnborn
Laxsida i ugn Sätt ugnen på 150 gr. Lägg laxsidan på ett bakplåtspapper. Krydda. Hyvla smör över laxen och strö vald örtkrydda (eller örter) över kajsahansen
Bygårdens frysta mousse med blåbär 2 ägg. 1½ dl Arla® vispgrädde. 1 dl strösocker. 1 tsk vaniljsocker. rivet skal och saft av 1 liten citron. 2 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche www.arla.se
Klassisk kalops Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 4 portioner www.ica.se
Krispiga potatishalvor i ugn Ugn 220. Skala och halvera. ringla på olivolja, havssalt, kryddor. Ca 40 minuter Ca 40 minuter kajsahansen
Ryggbiff i bit med 5 peppar Ugn 175. Salta, peppra, krydda in köttbiten. Bryn runt om. Köttermometer i, häll på stekskyn. Till 60 grader, ca 20-30 minuter Ryggbiff i bit 800 gram kajsahansen