Lax i ugn med krispigt osttäcke, havreris och yoghurtsås
olja, till formen. 4 port Frebaco Kvarn Svenskt Havreris. 4 laxfiléer. 0,5 dl färsk persilja, hackad. 2 dl lagrad ost, riven. 1 klyfta vitlök (liten). 0,5 citron, skalet. 0,5 dl dill, hackad. Lax4 laxfiléer olja, till formen 50 g smör, rumsvarmt 1 dl ströbröd 0,5 dl färsk persilja, hackad 2 dl lagrad ost, riven 1 klyfta vitlök (liten) 0,5 tsk salt. Yoghurtsås0,5 citron, skalet 2 dl matyoghurt 0,5 dl dill, hackad salt. Smörslungad gurka1 gurka 1 msk smör salt 0,5 dl färsk persilja, hackad
www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.