Ett recept från Allt om matHär får du recept på en viltgryta som smaksatts med madeira, grönpeppar och porter samt kompletterats med kryddiga korvar och syltlök
Rätten är ursprungligen norrländsk och blir lika god på både lamm, nöt och annat vilt. Just vilt kan överleva länge i frysen eftersom det är så magert, så inga problem om det legat där sedan i höstas
Det var ett tag sedan jag la in något recept. Har några på lut, här kommer det första. Jag tar inte åt mig äran för detta, det är min mamma Monica som komponerat det
Supergod kryddstek som går utmärkt att äta både kall och varm. Ät den tillsammans med en god sallad och blomkålsgratäng eller ha den tillsammans med annat på buffébordet
Oj vad veckan går fort. Snart är det helg igen och det ska bli underbart med lite sömn. Jag har sovit alldeles för få timmar hela den här veckan, inte bra för mig som behöver mycket sömn
En bra och lagomt lyxig & enkel maträtt en Lördag, man vill ju inte stå alldeles för länge vid spisen när man äntligen får koppla av en helg, sanslöst gott med ett glas vin och tända ljus