Skala och klyfta löken. Kärna ur och tärna paprikorna. Halvera eller skär svamparna i klyftor. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs grönsakerna blanka och mjuka några minuter, utan att de får för mycket färg
Och jag har gjort det vanliga, plockat, städat lite, tvättat och gjort ingefära shot. Det här med att äta tillskott och vitaminer mm har aldrig varit min grej, hur mycket jag än vill få i mig nyttigheterna
Receptet hittade jag hos Malins blogg Malins diner och oj så gott det var. Jag la till paprikapulver. 100 g färsk spenat (jag glömde ha i det så jag fick ha det i salladen istället). 100 g färsk spenat (jag glömde ha i det så jag fick ha det i salladen istället)
Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Till det hade jag pumpafrön, 1 skivad kiwi och toppade med kokos. Det är ju inte så himmelskt mycket protein i detta så vid sidan så gjorde jag en protein milkshake med jordgubbssmak (och när jag skriver milshake så menar jag verkligen att den smakar som milkshake) och den är gjord på 1 skopa jordgubb milkshake protein från Aldrigvila och 1,5 dl kokosmjölk och lite is
”Rädisan är värd sin vikt i bly, rättikan i silver men pepparroten i guld. ” Så lär oraklet i Delfi ha sagt till de grekiske guden Apollon som sedan introducerade den för människorna
8 kycklinglår med ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater