5 dl mjöl (valfria sorter). 1 msk bakpulver. 1 tsk salt. 2 msk sirap. 2,5 dl vatten. riven ost. Blanda de torra ingredienserna först och ha sedan i vatten och sirap så det blandas ordentligt
Lägg mjölet i en skål och ljumma mjölken. Vispa upp ägget lätt i en annan skål och blanda väl med yoghurt, olja, salt, socker, bakpulver, jäst och 1/2 dl av mjölken
8 kycklinglår med ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Något som jag inte ätit så himla många gånger sedan förra omgången mammafrukostar är fröknäcke. Dessutom är det glutenfritt, så det är ju verkligen ett plus =) Den här gången som jag bakade fröknäcket så hade jag i chiafrön istället för linfrön